L’Ajuntament de Picassent reparteix a domicili mascaretes per a tots els xiquets i les xiquetes del municipi

El repartiment està realitzant-se a través d’un grup de treballadors municipals dins de la iniciativa social municipal “Prop de tu”

L’Ajuntament ha començat esta setmana amb el repartiment als domicilis dels xiquets i les xiquetes empadronats al municipi i amb edats compreses entre els 3 i els 14 anys d’un paquet amb dos mascaretes per garantir la seua eixida al carrer. El pack conté també un protocol d’ús per a la seua correcta utilització.

Així, la distribució per edats ha sigut la següent: 

-De 3 a 12 anys, s’entrega un pack amb 2 mascaretes de color taronja per a cada xiquet o xiqueta. En estes franjes d’edat s’entregaran al voltant de 5.000 unitats.

-De 12 a 14 anys, i d’un tamany més gran, el pack conté 2 mascaretes blanques per a cadascún. En esta franja d’edat s’entregaran al voltant de 1.000 unitats.

Les mascaretes higièniques, que compleixen amb la Norma UNE 0065:2020, són reutilitzables ja que estan confeccionades amb un material filtrant i poden tornar a utilitzar-se sempre que es realitze el llavat aconsellat i es faça un ús correcte de la mateixa tal i com s’indica en l’etiqueta que s’acompanya. 

Segons ha manifestat l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, “En esta iniciativa es repartiran al voltant de 6.000 unitats. Volem que la població infantil estiga protegida en la seua eixida al carrer i que cap xiquet i xiqueta de Picassent es quede sense este element de protecció”.

Recordem que estes mascaretes infantils se sumen a les que ja va rebre la població adulta el passat mes de març a les seues bústies, una iniciativa emmarcada dins de la proposta ciutadana “Picassent T’Ajuda”, i on la xifra de confecció i entrega va superar les 20.000 unitats.

Comenta la notícia