L’Ajuntament de Picassent treballa per reparar els camins del terme municipal afectats pel temporal de pluges

El temporal de pluges patit durant la vesprada de dijous passat provoca nombroses destrosses al terme municipal

Dijous 5 de novembre, i a conseqüència del temporal de fortes pluges, Picassent va ser un dels municipis afectats on es varen registrar un total de 221 litres per metre quadrat, unes xifres històriques que s’esteneren també al terme municipal on s’arreplegaren 324 litres a la partida de Terrabona, 233 a la Soroixa i 205 a El Realón. I és que, la gran quantitat d’aigua que es va acumular en molts punts del terme va provocar la caiguda de murs, l’arrossegament de marges i l’alçament de la calçada en diferents camins i vials, entre altres desperfectes.

Ara, en vistes de la situació provocada, des de l’àrea dels Serveis Municipals, i ja durant este cap de setmana, han començat els treballs per netejar totes aquelles zones afectades amb l’ajuda de maquinària pesada donada la situació d’alguns emplaçaments. 

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, qui ha visitat els punts més afectats al terme ha manifestat  que, «Donada la gran quantitat de desperfectes ocasionats pel temporal anem a treballar de valent per restablir el més prompte possible la normalitat en tot el terme municipal».


Deixa el teu comentari