L’Ajuntament de Quart de Poblet combat la bretxa digital amb nous cursos d’informàtica de nivell bàsic i intermedi

L’Ajuntament de Quart de Poblet combat la bretxa digital amb nous cursos d’informàtica de nivell bàsic i intermedi

Cada taller compta amb quatre sessions en les quals es treballaran aspectes com la seguretat en Internet, l’ús del correu electrònic i les aplicacions ofimàtiques

L’Ajuntament de Quart de Poblet desenvolupa des de fa dècades una intensa labor d’inclusió i formació d’aquells col·lectius més vulnerables des de nombrosos camps. Dins d’aquestes polítiques, que es treballen de manera transversal, es troben els tallers per a combatre la bretxa digital, més necessaris que mai en el context de la crisi sanitària que ha fet imprescindible aconseguir un bon maneig de les eines tecnològiques.

Per això i veient la gran acceptació que va tindre l’anterior curs, durant els mesos de novembre i desembre tindran lloc dos nous tallers presencials als quals pot apuntar-se qualsevol persona major de 16 anys que viva o treballe a Quart de Poblet. La inscripció ha de realitzar-se per telèfon, al 961531459, o mitjançant el formulari web https://forms.gle/WNCAbeb874ND6DUp8

Els cursos de Formació Digital s’estructuren en dos nivells, d’iniciació i intermedi, amb quatre sessions de dues hores cadascuna. En el primer es tracten funcions bàsiques de l’ordinador, l’ús bàsic de Windows i les aplicacions d’ofimàtica i la seguretat i primers passos en Internet. Mentre que el contingut del nivell mitjà se centra en les aplicacions d’ofimàtica, el correu electrònic i la navegació segura per Internet i les eines per a treballar en el núvol.

Per a facilitar l’assistència, el nivell bàsic compta amb dos horaris, un de demà i un altre de vesprades. Així, el torn vespertí se celebrarà els dimarts 10 i 24 de novembre i 1 i 15 de desembre de 17 a 19 hores; i el matutí, els dijous 19 i 26 de novembre i 3 i 10 de desembre de 10 a 12 hores. Quant al grup intermedi, s’impartirà el dimarts 10 i 24 de novembre i 11 i 15 de desembre de 10 a 12 hores.

Deixa el teu comentari