L’Ajuntament de Quart de Poblet concedeix 20 ajudes a persones emprenedores i 3 a locals per la promoció del valencià

Vint persones emprenedores de Quart de Poblet que recentment van iniciar la seua activitat laboral han rebut una subvenció de 1.100 euros dins del programa Ajudes a la Iniciativa Emprenedora que desenvolupa l’Ajuntament de Quart de Poblet. A través d’aquest, el Consistori pretén secundar i fomentar la creació de l’activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi i afavorir així la generació d’ocupació local.

En aquesta nova edició, destinada als negocis oberts entre l’1 de maig de 2019 i el 31 de juliol de 2020, s’ha resolt favorablement el 100% de les sol·licituds. En aquest sentit, cal destacar que des de l’àrea de Comerç i Promoció Econòmica es va oferir atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat a aquelles persones interessades que requeriren d’acompanyament per a sol·licitar les ajudes.

Amb aquesta novena edició, ja són 131 els projectes d’emprenedoria local que ha finançat l’Ajuntament.  

Pel que fa a les Ajudes al Comerç Local per a potència i afavorir l’ús del valencià 2020 s’han concedit tres amb una quantia de fins a 600 euros. Aquesta subvenció, que forma part de les línies d’actuació i suport al comerç municipals, té com a objectiu donar suport a les actuacions realitzades pels negocis per a fomentar l’ús del valencià, tenint en compte actuacions com la traducció de rètols, la retolació dels vehicles de l’empresa, la creació de pàgines web o la realització de fullets i altres mitjans de divulgació.

Conscient que la iniciativa emprenedora juntament amb el comerç local són dos motors vitals del municipi, el Consistori ofereix diversos programes de suport a l’emprenedoria, com el servei d’assessorament específic en projectes d’economia social i autoocupació; la formació gratuïta per a la creació d’empreses; el viver d’empreses, a través del qual se cedeix un local municipal durant un any sense cost; els microcrèdits socials; i la creació d’un portal específic per a autoocupació. A més, Quart de Poblet forma part de la xarxa de ciutats europees per la innovació i l’emprenedoria i del mapa d’emprenedors de la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari