L’Ajuntament de Quart de Poblet contractarà a cinc persones i formarà a 30 veïns i veïnes en el Taller d’Ocupació

Dins del seu programa per a la promoció de l’ocupació i la millora de les aptituds laborals, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha posat en marxa el “Taller d’Ocupació Més Opcions Quart 2020”, que permetrà al Consistori contractar a cinc persones i donar formació a altres 30. En el cas de l’alumnat, a més, comptaran amb un contracte de formació i aprenentatge d’un any de duració que serà remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional. 

Actualment està obert el termini per a ocupar les cinc places de l’equip directiu, docent i administratiu. Les persones interessades podran tramitar la seua sol·licitud del 25 de novembre fins a l’1 de desembre des de la seu electrònica municipal. Les bases poden consultar-se en la pàgina web quartdepoblet.org, en la secció “Tauler d’anuncis”.

En el Taller d’Ocupació s’impartiran sis cursos diferents: Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energia renovables, Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques, Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes, Fàbriques d’obra de paleta, Activitats auxiliars en vivers, jardiners i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Deixa el teu comentari