L’Ajuntament de Quart de Poblet imparteix un taller de justificació de subvencions per a associacions

Aquesta activitat forma part del Pla de Formació per a Associacions 2020 que ha permés a més de 50 entitats participar en diferents tallers i jornades

Dins del seu Pla de Formació per a Associacions 2020, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha realitzat un taller de justificació de subvencions destinat a les organitzacions locals amb el qual es pretén acostar i facilitar-los aquest tipus de gestions. Amb la implantació de la Seu Electrònica, les justificacions ara han de realitzar-se de manera online a través d’aquesta emprant el certificat digital del representant d’entitat, per la qual cosa s’ha volgut acompanyar al teixit associatiu en aquest canvi.

Impartit des de l’àrea de Participació Ciutadana a Quart Jove, en aquesta primera edició del taller, es va fer una revisió completa del tràmit, explicant-lo amb deteniment, i es va repassar la documentació que és necessari adjuntar. Van participar 10 entitats i, davant el bon acolliment, ja s’ha previst la realització de noves jornades durant el mes de desembre.

Gràcies al Pla de Formació per a associacions més de 50 associacions han pogut assistir a diferents accions formatives dutes a terme al llarg del present any.

Servei d’assessoria

De manera complementària, les associacions de Quart de Poblet també compten amb un servei d’assessoria, oferit en col·laboració amb la Fundació Horta Sud, que des de març, s’ha adaptat per a poder oferir-se durant tot l’any de manera online.

El Consistori, conscient de la important labor social, cultural i econòmica que realitzen les associacions en benefici de tota la ciutadania, ha reforçat aquest servei oferint la modalitat d’assessoria telefònica o presencial mitjançant cita prèvia. A més, es manté una contínua comunicació amb les associacions amb la condició de facilitar-los les últimes novetats relatives a les noves mesures de prevenció enfront de la *Covid-19 que puguen sorgir tant a nivell autonòmic com nacional.

Amb això es vol fer costat a les entitats locals perquè puguen mantindre en la mesura de les possibilitats les seues activitats, complint en tot moment les mesures de prevenció necessàries per a salvaguardar la salut de les persones.

Deixa el teu comentari