L’Ajuntament de Quart de Poblet llança una enquesta per a conéixer el comportament del municipi durant el confinament

L’enquesta es realitza a través del Portal de Govern Obert en aquest enllaç: https://bit.ly/2l1nxov


L’Ajuntament de Quart de Poblet ha llançat una enquesta ciutadana amb l’objectiu de conéixer grau de compromís que han tingut els seus veïns i veïnes amb les mesures de confinament decretades pel Govern d’Espanya. A través d’aquest qüestionari, el Consistori pretén detectar les necessitats de la població per a les pròximes fases de la desescalada, i analitzar el comportament que han tingut els veïns i veïnes durant el període més estricte de l’estat d’alarma per a poder adaptar i millorar els serveis municipals de cara al futur.

L’enquesta, totalment segura i anònima, pot realitzar-se del 4 al 31 de maig a través del Portal de Govern Obert de l’Ajuntament, en l’enllaç https://bit.ly/2l1nxov, sense necessitat de registrar-se ni aportar cap dada de padró. D’aquesta manera, es vol facilitar, en la major mesura possible, l’accés a l’enquesta a totes les persones del municipi i a aquelles que, per diversos motius, hagen passat a Quart de Poblet el confinament.

Aquesta nova enquesta pretén, a més de conéixer el comportament de la població a les mesures de confinament, compartir amb els veïns i veïnes la informació que l’Ajuntament utilitza per a planificar futurs plans municipals. Així, les dades que s’obtinguen es publicaran de manera accessible perquè tota aquella persona que ho desitge puga consultar-los, convertint-se en un nou indicador de les mesures de transparència que el Consistori aplica a les seues polítiques.

Comenta la notícia