L’Ajuntament de Quart de Poblet prepara un mes de novembre dedicat a les dones

El consistori impulsa diferents activitats per a commemorar el 25N

L’Ajuntament de Quart de Poblet, amb el lema ‘Vives i lliures’, torna a commemorar el Dia Contra la Violència de Gènere, que es celebra el 25 de novembre, amb activitats de conscienciació i visibilització, des d’una perspectiva positiva i empoderadora.

Aquest any, per seguretat davant les especials circumstàncies que s’estan vivint a causa de la pandèmia, diverses de les propostes dissenyades es dirigeixen a grups de dones ja establits. Aquests grups conviuen en els seus respectius espais d’aprenentatge.

El programa arrancarà el dimarts 17 de novembre amb el taller ‘Camí a casa’, que se celebrarà a les 17.30 en la Casa de la dona. Aquesta activitat de sensibilització sobre feminisme i espai públic que imparteix l’associació Fractala té com a objectiu treballar l’empoderament de les dones per a habitar l’espai públic. 

El dijous 19, a través d’una vidoeconferència, es celebrarà el taller ‘Qui bé et vol et farà riure’, d’Amaia Pérez Marín, que tractarà la qüestió de la violència de gènere amb dos grups ja existents formats per dones. Es tracta d’una activitat que es repetirà el 30 de novembre amb el grup d’Empoderament de Casa de la dona.

L’acte institucional se celebrarà el 25 de novembre a les 11 del matí en la pista esportiva enfront de la biblioteca pública municipal. Acompanyarà l’acte de la lectura del manifest una actuació temàtica del grup teatral Xarxa Teatre.

Des de l’Ajuntament de Quart de Poblet es recomana a les persones assistents que acudisquen amb antelació per a poder complir amb les normes de seguretat i higiene, a més de recordar que l’aforament és limitat.

Deixa el teu comentari