L’Ajuntament de Sueca i la Cambra de Comerç de València organitzen un taller per fomentar el desenvolupament d’un eix comercial

Sueca, 14/09/2016L’Ajuntament de Sueca en col•laboració amb la Cambra de Comerç de València convoquen als comerços de la capital riberenca a un taller de dinamització dels eixos comercials. El consistori s’adhereix a esta iniciativa que s’emmarca en el pla de suport al comerç minorista de 2016 amb l’objectiu de mostrar als seus responsables les noves oportunitats de dinamització a les àrees urbanes.

Al taller es treballen noves alternatives i fórmules per convertir el comerç local en un espai més atractiu i competitiu per a un client, cada vegada, més exigent. A la jornada s’aprofundirà també en els aspectes clau per al seu desenvolupament i els participants podran rebre assessorament per part dels professionals que tractaran d’orientar-los amb casos pràctics, experiències i bones pràctiques en la dinamització comercial urbana.

El regidor de Comerç, Pau Roselló, insta als comerços a aprofitar l’oportunitat que se’ls brinda. “Este jornada que celebrem amb el suport de la Cambra de Comerç de València és una bona ocasió per analitzar el nostre context, establir sinergies i començar a traçar un pla de desenvolupament i dinamització d’un eix comercial potent per a Sueca” ha afegit el titular de l’àrea.

El curs és gratuït però les places seran limitades. Tots aquells que estiguen interessats en participar-hi podran descarregar la instància d’inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca i hauran d’enviar-la a l’adreça just_adm@sueca.es

La jornada, dirigida a empreses de comerç minorista de qualsevol sector, se celebrarà de 15:30 a 17:00 hores al Saló d’actes de la Casa de la Cultura de Sueca (C/ Mare de Déu, 2) el pròxim dimecres, 19 d’octubre.

Deixa el teu comentari