L’Ajuntament de Sueca impulsa una campanya de neteja en tot el municipi

1L’Ajuntament de Sueca, en el seu interés per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, ha posat en marxa una campanya de neteja de tots els solars de titularitat municipal. A causa de l’estat en què es trobaven alguns d’estos solars, i a les altes temperatures que agreugen encara més les molèsties que puguen causar als veïns la presència d’herbes altes, matolls, runes, rosegadors, etc., des de les regidories responsables (Medi Ambient, Urbanisme i Serveis Municipals) s’estan duent a terme uns treballs de neteja, que s’estendran per tota la ciutat, a fi que esta mostre el seu estat més òptim quant a higiene i salubritat. Així mateix, es va a sol·licitar la col·laboració de tots els propietaris de solars en el municipi perquè duguen a terme també treballs deneteja.

Les labors de neteja de solars municipals estan sent realitzats pel Consell Agrari i el departament de Serveis Municipals i, en estos moments, es troben actuant treballadors de Serveis Municipals en la zona de l’avinguda Ciutat de Pamplona. Està previst escometre estos treballs en tots els solars municipals de la ciutat.

2Des del consistori remarquen la col·laboració de diferents regidories per a la realització d’estes labors, la qual cosa demostra la transversalitat amb què s’està treballant des de l’inici de la legislatura. Així mateix, tal com va anunciar l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, la potenciació d’un Pla d’Ocupació Municipal, una demanda urgent de la ciutadania, servirà per a pal·liar les xifres de desocupació en Sueca, ja que l’objectiu és contractar a un gran nombre de ciutadans desocupats per a la realització d’este tipus de treballs de neteja de solars, restauració de voreres, etc. En concret, estos treballs es van iniciar la passada setmana, amb una actuació del Consell Agrari en un solar junt a la carretera de Corbera, i continuaran en el futur gràcies a les contractacions del Pla d’Ocupació.

Deixa el teu comentari