L’Ajuntament de Sueca reconeix al ciclista, rècord del món, Carles Nebot

Sueca, 13/07/2015

L’Ajuntament de Sueca ha oferit este matí un acte de reconeixement al veterà ciclista local de 51 anys, Carles Nebot, del Team Calderonabike, qui, els passats dies 20 i 21 de juny, a Sagunt, aconseguia establir un nou rècord del món de Ciclisme de llarga distància en la modalitat de “24 hores en pista oberta” en la categoria Màster 50. Concretament, la marca aconseguida per Carles Nebot va ser de 681 quilòmetres, 14 més que la marca establida l’any passat pel ciclista neozelandés Tony Mellsop, que va aconseguir recórrer 667 quilòmetres.

homenatgeAcompanyat de familiars, Carles ha sigut rebut en el saló de plens per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, els quals, després de lloar la seua trajectòria esportiva, li han fet entrega de diversos obsequis. “Estic molt agraït per este xicotet homenatge, i més vivint fora. Sabeu que sempre porte a Sueca en el meu cor. Fa deu anys que em dedique més a fer este tipus de proves de llarga distància; i tot açò es va iniciar quan, consultant rècords del món, m’adone que podria ser assequible superar l’existent dins de la meua categoria”, ha afirmat Nebot. Per la seua banda, el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha assenyalat que “sé que és molt sacrificat i que obtindre un rècord del món no s’aconseguix tots els dies, que requerix una condició física com la que té Carles i un esforç grandíssim. Per això, estem molt orgullosos. Ací en Sueca, no em cansaré de dir-ho, tenim grans esportistes que aconseguixen reptes importantíssims. Som l’enveja de molts altres llocs”.

El pròxim mes d’agost, Carles formarà part d’un equip de quatre ciclistes per a participar en les 24 hores de Cheste, i a l’octubre, participarà en les 12 hores del Circuit Mallorca. Per a l’any que ve 2016, està invitat a formar part de l’equip nord-americà, “Team Emergix”, format per huit ciclistes, per a participar en la RAAM (Race Across Amèrica) la prova reina del ciclisme de llarga distància, que creua els Estats Units, de Califòrnia a Washington, i que suposa 5.000 km. en 14 dies.

Deixa el teu comentari