L’Ajuntament de Torrent aprova ajudes per a la millora de l’accessibilitat i rehabilitació de façanes en edificis residencials

Les bases compten amb una dotació de 120.000 euros aquest 2020, el qual augmentarà els pròxims anys

L’Ajuntament de Torrent, en la seua obstinació per millorar l’estat de les finques i comunitats dels seus veïns, ha aprovat les noves bases reguladores per a les subvencions destinades a aquest projecte de millora de les façanes i l’accessibilitat dels immobles.
L’objectiu és “millorar la qualitat de vida dels veïns mitjançant una millora accessibilitat en els edificis de la ciutat. Existeixen encara molts edificis antics que no disposen d’ascensor i en molts casos amb escalons que impedeixen que siga accessible per a tots els veïns. A través d’aquestes ajudes moltes comunitats podran finançar part de l’obra i millorar el seu dia a dia. A través de l’ajudes a la rehabilitació de façanes s’aconseguirà una regeneració urbana, condicionant les façanes dels edificis i aconseguint a més d’una millora de la imatge urbana una millora de la qualitat de vida dels residents. A través també d’aquests projectes de subvenció s’incentivarà també l’economia mitjançant la rehabilitació i obres que suposen”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat
Així, les bases tenen com a objecte la concessió d’ajudes per a la realització d’obres de millora n l’accessibilitat dels edificis residencials plurifamiliars i per a la restauració de les façanes exteriors en edificis residencials, amb una dotació de 120.000 euros per a 2020, que es pretén ampliar en anys esdevenidors, dels quals 80.000 aniran destinats a les ajudes d’accessibilitat, incloent la primera instal·lació d’ascensor, i 40.000 euros a les ajudes de rehabilitació de façanes.
En les obres d’accessibilitat que inclouen els ascensors seran valorades les actuacions realitzades que seguisquen d’edificis residencials plurifamiliars en funció del major nombre d’habitatges. El termini d’enviament de sol·licituds ja està obert i podran presentar-se fins al pròxim 30 de novembre.

Comenta la notícia