L’Ajuntament de Torrent invertirà prop d’un milió d’euros en la renovació de les instal·lacions esportives municipals

Estan previstes millores en el poliesportiu Anabel Medina, en el pavelló El Vedat, en La Cotxera i en l’estadi Sant Gregori

Els camps de futbol de Parc Central comptaran amb una nova gespa artificial

Es revisarà la pista de Skate de Reina Sofia i s’instal·laran dues noves pistes de Workout

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat la realització de millores en algunes de les instal·lacions esportives de la ciutat, incloses en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), actuacions que s’engegaran de manera imminent gràcies al superàvit de prop de 4,7 milions d’euros amb que es va tancar el pressupost de 2017. Es van a realitzar treballs en els pavellons Anabel Medina i El Vedat, en la Cotxera i en l’estadi Sant Gregori.

En el poliesportiu Anabel Medina es van a efectuar reparacions en les pistes de tennis i els frontons i es realitzaren canvis en els closos perimetrals. En el pavelló El Vedat es repararan goteres i esquerdes en les cobertes i es realitzaran treballs de pintura en el vestíbul. En el complex La Cotxera i en l’estadi Sant Gregori està previst efectuar treballs de lampisteria en banys i dutxes. En el cas del camp de futbol es col·locaran noves malles de protecció i detenció.

També està prevista la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de la Ciutat de l’Esport de Parc Central i la renovació de la pista de Skateboard de l’Avinguda Regna Sofia.

Les millores en les instal·lacions esportives formen part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) aprovades pel ple de l’Ajuntament de Torrent el passat mes de juliol i que pretenen donar resposta a les reivindicacions i necessitats dels torrentinos i torrentinas. “Són obres i millores que s’engegaran gràcies al superàvit de prop de 4,7 milions d’euros amb que es va tancar el pressupost de 2017”, explica el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

En total es destinarà prop d’un milió d’euros en actuacions de renovació i millora que se sumen a la creació de dues noves zones esportives de Workout en Parc Central i Fra Antonio Pans o al recent anunci de l’aprovació en Junta de Govern de l’adquisició del trinquet per 200.000 euros, que passarà a ser municipal, o la pròxima construcció d’un centre de rendiment esportiu de més d’un milió, que també es levarán a cap amb l’estalvi de 2017, que serà invertit en la ciutat. “En total, es van a invertir al voltant de 2,3 milions d’euros en instal·lacions esportives, la qual cosa demostra el nostre compromís amb l’esport i amb una ciutat que viu l’esport”, comenta la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Deixa el teu comentari