L’Ajuntament de Torrent millora àrees enjardinades del polígon industrial Mes del Jutge

Les millores en el polígon industrial estan finançades per les ajudes concedides per l’IVACE

L’Ajuntament de Torrent prossegueix amb les millores en el polígon industrial Mes del Jutge. En aquesta ocasió, s’han millorat les zones enjardinades d’aquest. Les actuacions, finançades per les ajudes concedides per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la “Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons, Àrees Industrials i Enclavaments Tecnològics”, contemplen principalment l’enjardinament de la zona verda dels carrers Hort de Soriano i Bronzers, que constitueix un dels espais enjardinats més importants del polígon industrial.

El projecte, realitzat per Nous Espais, millorarà la jardineria i els passejos ja existents en la zona verda. Per a això, s’implantarà una nova xarxa de reg per degoteig que permetrà el manteniment de les noves plantacions, més difícil fins ara per l’absència d’aquesta.

A més, per a facilitar l’aigualeig dels passejos de grava i de les voreres que delimiten el parc, s’instal·laran una xarxa de boques de reg. També s’ha retirat l’arbratge mort existent en la zona verda, tocones resultants de la tala i espècies envellides i incompatibles amb el nou disseny del jardí.

L’actuació contempla el disseny d’una zona verda a base de la combinació de zones de graves decoratives de color blanc amb massissos de plantes arbustives, formant franges que integren els quatre parterres triangulars, donant-li una sensació de continuïtat.

Deixa el teu comentari