L’Ajuntament de València aprova 567 noves ajudes del Pla Resistir per import d’1,3 milions d’euros

La Junta de Govern Local de València ha aprovat este divendres el segon llistat de persones beneficiàries de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir, que beneficiaran un total de 567 sol·licitants amb un import de 1,36 milions  d’euros. 

Este és un dels principals assumptes abordats en la reunió ordinària de la Junta de Govern Local, que s’ha celebrat este matí, i dels quals han donat compte els vicealcaldes, Sandra Gómez i Sergi Campillo.

A més la Junta de Govern Local  ha adjudicat provisionalment el servici de neteja dels 95 Col·legis Públics d’Educació Primària i les 7 escoletes infantils municipals, així com les instal·lacions del Conservatori Municipal José Iturbi.

L’Ajuntament de valència,  ha destinat vora 10 milions d’euros (9.664.405 €) per a la contractació d’este servici durant dos anys, ha desglossat el contracte en cinc lots, segons zones, i les empreses responsables de la conservació, el manteniment i la neteja hauran de fer el seu treball amb els mateixos estàndards i estaran sotmeses a un control de qualitat.

D’altra banda, en parlar de l’adjudicació del contracte dels servicis de telecomunicacions de l’Ajuntament de València, dividit en tres lots, el vicealcalde ha destacat que esta s’ha fet amb un pressupost d’1.674.000 euros, un 11,16% més que el contracte anterior.

Este contracte permetrà la connexió mitjançant fibra òptica als edificis municipals dels pobles de Benifaraig, Benimàmet-Beniferri, Borbotó, Carpesa, les Cases de Bàrcena, Castellar-L’Oliveral, el Palmar, el Saler, Forn d’Alcedo, la Punta, la Torre, Massarrojos i el Perellonet.

Deixa el teu comentari