L’Ajuntament de València constitueix la comissió per a la coordinació i organització dels Premis Goya

Sandra Gómez presideix la comissió composada per representats de la Diputació, la Generalitat i l’Acadèmia de Cine

La vicealcaldessa i portaveu del govern municipal ha anunciat que la Junta de Govern ha aprovat la constitució de la Comissió Interadministrativa de la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial i l’Ajuntament de València per a la coordinació i organització dels Premis Goya. 

La vicealcaldessa encapçala aquesta comissió formada per catorze representants entre els quals es troben el Director General de Turisme de la Generalitat, Herick Manuel Campos; l’alcalde de Cullera i diputat provincial de turisme, Jordi Mayor; el president de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, Mariano Barroso, i Ana Núñez i Sol Carnicero, com a membres de la Junta Directiva de l’entitat. 

Sandra Gómez ha recordat que els Premis Goya 2021 “tindran sabor valencià” i serà “un bon inici per a l’any Berlanga” en el qual l’Ajuntament participarà activament amb l’organització i col·laboració en les activitats.

Gómez ha recordat que la gala de l’any que ve estarà marcada “per la crisi sanitària de la covid-19” i, per tant, es celebrarà en tres seus, una de les quals serà València, i “culminarà amb la gala dels Premis Goya 2022, la seu única dels quals serà València”. 

Així mateix, la vicealcaldessa ha remarcat que la celebració dels Goya “ha de ser també una oportunitat per a visibilitzar al sector audiovisual, una indústria que s’ha vist fortament castigada per la crisi de la covid”. Sandra Gómez ha posat en valor el treball que s’està desenvolupant des de la Film Office València per a “atraure rodatges” i “col·laborar en la dinamització d’un sector amb molt de talent i grans professionals”.

Deixa el teu comentari