L’ajuntament de València facilita l’accés dels comerços ambulants al pla Resistir

L’Ajuntament de València facilitarà l’accés dels comerciants ambulants a les ajudes del Pla Resistir, el termini de sol·licitud d’aquestes ajudes es va obrir divendres passat, per a xicotets autònoms i empreses afectades per les restriccions, de fins a deu empleats i amb domicili fiscal al terme municipal de València.

A estes ajudes se suma la suspensió de taxes als mercats extraordinaris que la Junta de Govern Local va aprovar el mes passat.

L’alcalde, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Comerç, Carlos Galiana, s’ha reunit  en el consistori amb representants d’associacions de comerciants ambulants dels mercats extraordinaris de València.

Ribó ha manifestat que els mercats ambulants, en ser a l’aire lliure, seria una de les primeres activitats en reobrir en el moment que es plantege una desescalada.

Des de l’ajuntament de València seguiran les instruccions i les pautes de la Conselleria de Sanitat, i compartixen el criteri de la Generalitat quan apunta que la desescalada s’ha de fer a poc a poc i seriosament.

Deixa el teu comentari