L’ajuntament de València fomenta el comerç local amb la campanya “El Nadal està ací dins”

L’Ajuntament de València  ha llançat la tradicional campanya per promocionar que la ciutadania realitze les seues compres de Nadal al comerç de proximitat amb el lema “El Nadal està ací dins”.

Amb este fi, ha repartit, entre més de 1.000 establiments de la ciutat, 52.600 fulles per embolicar regals, i altres incentius com targetes de rasca i guanya perquè la clientela d’estos locals conseguisca premis de fins a 100 euros. 

En esta última campanya participen comerços de la ciutat amb diferents associacions de comerciants com són: Comerciants d’Orriols, Comerç Sud Jesús Patraix, Apimet de Benimàmet, Acomex d’Extramurs, Associació de Comerciants del Centre Històric, Acipmar del Marítim, Associacions de Comerciants de Benimaclet, Associació RussafÍ, Associació de Benicalap, Associació de Morvedre- Saïdia i l’Associació València Luxury.

Han creat dos circuits de MUPIS i, per primera vegada van a posar publicitat en mitjans per potenciar més encara la campanya.

Este reclam també estarà exposat al mobiliari urbà de la ciutat per captar l’atenció de vianants per tal de fer arribar tothom el missatge que el Nadal es pot trobar a l’interior dels establiments comercials de proximitat.

Deixa el teu comentari