L’Ajuntament de València implementa SEDA, una nova aplicació economicafinancera més àgil, eficient, transparent i segura

L’alcalde de València, Joan Ribó,  acompanyat del regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán han presentat en roda de premsa SEDA, la nova aplicació economicofinancera de l’Ajuntament. Una eina informàtica que aporta major agilitat, eficiència, transparència i seguretat, elimina duplicitats i minimitza errors.

El nou sistema de gestió simplifica els processos de tramitació econòmica i financera en una sola plataforma que inclou la comptabilitat, la tresoreria, els pressupostos i la intervenció municipals.

És un projecte complex que compta amb la col·laboració de tots els treballadors de l’ajuntament de València.

Gràcies a SEDA es canvia l’aplicació i també la manera d’organitzar l’Ajuntament convertint en més eficient al consistori.

Actualment, la informació municipal de caràcter economicofinancer i comptable es genera i gestiona a través de diferents sistemes d’informació i aplicacions informàtiques. El Sistema d’Informació Econòmic Municipal, conegut amb les sigles SIEM, és l’aplicatiu principal i es manté íntegrament des del Servici de Tecnologies de la Informació i Comunicació. Va ser desenvolupat per l’Ajuntament l’any 1988, “fa uns 32 anys”, i des d’aleshores s’ha adaptat i evolucionat segons les necessitats del consistori. SEDA substituirà SIEM utilitzant tecnologia SAP.

Deixa el teu comentari