L’Ajuntament de València llança 11.455 bons comerç per impulsar l’activitat econòmica després de la pandèmia

Amb els Bons Comerç VLC que ha llançat l’Ajuntament en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València es posaran en circulació 11.455 targetes per comprar en establiments de proximitat de la ciutat amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica després de la pandèmia.  

El regidor de Comerç, acompanyat del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, ha presentat esta iniciativa, amb què es pretén “promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar i impulsar les compres en els comerços després de l’etapa de restriccions a causa de la covid-19”. L’edil ha subratllat que “el comerç de proximitat té una gran importància com a motor econòmic i social de la ciutat, contribuïx a crear un teixit sectorial sòlid, capaç de crear ocupació, i constituïx un dels eixos del desenvolupament local i dinamisme urbà de la ciutat”. 

Es podran sumar els comerços oberts al públic situats a la ciutat de València l’activitat dels quals s’enquadre en alguna de les següents agrupacions de l’impost d’activitats econòmiques: comerç al detall de productes industrials no alimentosos realitzat en establiments permanents, excepte el comerç de combustibles, carburants i lubrificants, i les farmàcies; servicis personals, excloent màquines automàtiques, fotografies i fotocopiadores; i comerç al detall fora d’un establiment comercial permanent, com és el cas de mercats ambulants i mercats ocasionals o periòdics. Els establiments tenen de termini fins el 30 d’octubre per inscriure’s a través d’un formulari al portal web.

Deixa el teu comentari