L’Ajuntament de València lliura diplomes a les dones guardonades en ‘Reconeixement a les Dones de la Festa’

L’Ajuntament de València lliura diplomes a les dones guardonades en ‘Reconeixement a les Dones de la Festa’

Han sigut premiades l’orfebre Elisa Peris, l’artista fallera Maria Navarro, la vicepresidenta de la Junta Central Fallera Mª Carmen Rodríguez i la música Patricia Rosaleñ.

L’Ajuntament de València ha acollit el lliurament dels diplomes a les dones guardonades en l’acte ‘Reconeixement a les Dones de la Festa’ pel seu treball en favor de la cultura festiva de la ciutat, dins de les activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. En este acte ha participat l’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset i la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano. També han estat presents les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.

Les guardonades han sigut Elisa Peris, que ha dedicat la seua vida a l’orfebreria, seguint amb l’ofici familiar. D’altra banda, ha sigut reconeguda Maria Navarro, que des de 1950 treballa en el taller faller de Carroses Sánchez. Així mateix, s’ha premiat a Mª Carmen Rodríguez, vicepresidenta de Junta Central Fallera i treballadora en l’àrea de protocol de l’Ajuntament. També ha sigut guardonada la directora de diverses bandes de música, Patricia Rosaleñ, que ha dedicat la seua vida a la docència en esta àrea i compagina el treball social amb la música.

TALL JOAN RIBÓ, Alcalde de València

Per commemorar este dia, s’encendran les llums de l’Ajuntament i de la Porta del Mar de morat a les 19 hores.

Deixa el teu comentari