L’Ajuntament de València obri el termini perquè les comisions fallers sol·liciten l’ajuda extraordinària pel 37,5% del cost de les seues falles

Les comissions falleres de la ciutat de València interessades a accedir a la subvenció extraordinària de l’Ajuntament de València per l’ajornament de les Falles d’enguany, consistent en un import total equivalent al 37,5 per cent del cost de les falles de cada comissió, poden fer-ne la seua sol·licitud des d’este dijous fins el pròxim dia 30 d’abril. 

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha recordat que esta ajuda se suma a l’habitual amb què les comissions recuperen una quarta part del cost de les seues falles i que ja es va pagar fa unes setmanes.

Per a accedir a la subvenció extraordinària les comissions interessades han de tramitar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Per a qualsevol dubte es pot recórrer al correu electrònic subvencionsfalles@valencia.es gestionat pel servici municipal de Cultura Festiva.

D’altra banda, Junta Central Fallera (JCF) també està agilitzant al màxim els pagaments a proveïdors dins l’objectiu de facilitar liquiditat per a autònoms i xicotetes i mitjanes empreses i pal·liar així els efectes econòmics de l’actual crisi sanitària. 

Comenta la notícia