L’Ajuntament de València prepara un operatiu especial per a garantir la seguretat en els cementeris durant Tots Sants

El Cementeri General s’estructurarà en zones d’accés separat i l’EMT incrementarà el servici

Les Regidories de Cementeris i de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València han reforçat enguany l’operatiu especial de Tots Sants en el marc de les exigències i pautes derivades de la pandèmia de la Covid-19. 

Els responsables de les dos àrees, el regidor Alejandro Ramón i el regidor Giuseppe Grezzi, han presentat el dispositiu, i han fet una crida a la ciutadania per a què visite els cementeris «de manera escalonada», per a evitar aglomeracions.

La principal novetat de la celebració afecta al Cementeri General, que es dividirà en sectors, entre els dies 24 d’octubre i 2 de novembre, amb accessos separats i independents cadascun, de manera que es puga garantir que no se supera l’aforament màxim establit per les autoritats sanitàries. 

Des d’aquesta regidoria s’ha reforçat la plantilla habitual dels recintes amb 46 operaris més i es preveu instal·lar dosificadors de gel en totes les portes; es col·locaran més de 400 cartells informatius en tots els cementeris i se situaran 250 metres de clos delimitador de zones i accessos.

Pel que fa als cementeris perifèrics a Benimàmet, el Cabanyal, Campanar, Grau, Massarrojos i El Palmar, només serà necessària la diferenciació d’accessos i eixides, ja que la seua grandària és més reduïd

Deixa el teu comentari