L’Ajuntament de València recaba el suport de la Conselleria de Territori al pla de renaturalització del llit nou del Túria

L’alcalde Joan Ribó, reunit amb el conseller Arcadi España, ha sol·licitat inversions per a l’estació d’autobusos

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, s’ha reunit amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, per presentar el projecte de renaturalització del nou llit del riu Túria a la conselleria, que li ha donat el seu suport.

La reunió s’emmarca dins de la ronda de contactes amb les administracions central i autonòmica per buscar suport i impuls al projecte de renaturalització del caixer nou del riu Túria. 

En estos moments, la naturalització del riu Túria afronta ja la fase tècnica amb la implicació de totes les entitats responsables. 

L’alcalde li ha sol·licitat al conseller Arcadi España inversions per a l’estació d’autobusos de València. També una Llei d’Àrees Metropolitanes que regule la mobilitat sostenible de totes les poblacions que la integren

Estos projectes s’integren dins del Pla d’Acció Territorial Metropolità de València (PATEVAL), un pla que abasta tota l’àrea funcional de València i afecta 90 municipis i vora 2 milions d’habitants. De la seua planificació depenen les infraestructures viàries i ferroviàries, la infraestructura verda primària, la ubicació d’equipaments metropolitans com les depuradores o la gestió dels residus, el sòl urbanitzable, els programes de prevenció d’inundacions, les zones costaneres, els paisatges o la connectivitat, entre d’altres. 

Deixa el teu comentari