L’Ajuntament de València tanca 2018 amb un superávit de 12 milions d’euros

A més el consistori ampliarà l’oferta de lloguer assequible amb la incorporació de 9 habitatges del Programa “Reviure”

La Junta de Govern Local ha acordat este divendres la liquidació definitiva per a l’any 2018 de la participació del municipi de València en els tributs de l’Estat amb un superàvit de 12 milions d’euros. Ho ha explicat la vicealcaldessa i portaveu municipal, Sandra Gómez, després de la primera reunió del 2021 de l’òrgan col·legiat. 

Les vivendes d’edificis residencials que instal·len plaques fotovoltaiques tindran dret a una bonificació del 50 % en l’Impost de Béns immobles (IBI) durant un màxim de 10 anys fins arribar al 20 % del cost d’esta instal·lació i també podran acollir-se a bonificacions del 95 % sobre la quota de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO).

L’Ajuntament ampliarà l’oferta de lloguer assequible de la ciutat amb la incorporació de 9 habitatges que hi han accedit al Programa “Reviure”. Esta iniciativa municipal subvenciona la reforma de vivendes de propietat privada que es troben deshabitades i buides per llogar-les amb un ús social. La Junta de Govern Local ha resolt hui la primera convocatòria d’estes ajudes i ha acordat destinar-hi un total de 180.000 euros. 

La Junta de Govern ha declarat vàlid el procediment per a contractar els servicis de redacció del projecte bàsic i d’execució, estudi geotècnic, direcció de les obres i les seues instal·lacions, coordinació de seguretat i salut i programació i seguiment del control de qualitat per a la construcció del nou CEIP nombre 106, a la zona Malilla i en el marc del Programa Edificant.

Deixa el teu comentari