L’Ajuntament de Xirivella comptarà de nou amb diferents estudiants de la Dipu et Beca durant els pròxims mesos d’estiu

Un estiu més comença una experiència laboral per a 15 estudiants residents de Xirivella. Hui, l’alcalde de municipi, Michel Montaner, la regidora de Transparència i Informació, Águeda Ferrandis, el regidor de Cultura i Benestar Social, Roberto Romero, i el regidor d’Administració General, Rubén Langa, han donat la benvinguda als becaris que estaran els mesos de juliol i agost treballant a l’Ajuntament. 

La corporació els ha rebut i aprofitat l’ocasió per a donar uns consells de cara a estos mesos de treball en l’Administració Pública, a més d’animar-los a plantejar-se objectius i complir-los durant l’etapa estival. 

Enguany, gràcies a este programa de la Diputació, s’han oferit beques específiques i de caràcter general per a estudiants de graus universitaris i de cicles formatius, amb una dotació econòmica de 500 € mensuals. Entre els perfils demandats es troben: 

CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en xarxes. 1 Beca a informàtica. 

CFGM o CFGS de l’àrea administrativa. 8 beques a: 

– Tributs.

– Educació.

– ADL.

– Serveis Socials.

– Cultura.

Grau en Informació i Documentació. 1 Beca a la biblioteca.

Grau en Gestió i Administració Pública, o CFGM o CFGS de l’àrea administrativa. 1 Beca en el Gabinet d’Informació. 

CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o CEFS en Integració Social. 1 Beca en Joventut que prové de les beques genèriques. 

Grau en Periodisme. 1 Beca que prové de les beques genèriques. 

Grau en Comunicació Audiovisual. 1 Beca. 

CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o grau de Mestre en Educació Infantil, o grau de Mestre en Educació Primària en diversos departaments.

Deixa el teu comentari