L’Ajuntament del Perelló incrementarà la presència policial en zones conflictives del municipi

La Policia Local de Sueca, en col·laboració amb l’Ajuntament del Perelló, augmentarà el nombre d’agents destinats a acabar amb determinades conductes poc cíviques que es venen produint en algunes zones del municipi, com el barri de Anguleros. Després de diverses reunions mantingudes amb representants de la Policia Local i el regidor de Seguretat Ciutadana de Sueca, Carlos Ramírez, en les quals l’alcalde del Perelló, Juan Botella, els ha traslladat un escrit que recull les queixes dels ciutadans afectats, s’ha acordat reforçar i augmentar estos efectius policials, especialment els caps de setmana.

“És la nostra pretensió trobar una solució per a tots els problemes que ens presente la ciutadania. Coneixem les molèsties que ocasiona en algunes zones el conegut com a botelló i estem treballant perquè prompte els veïns puguen veure resultats”, ha explicat Botella.   

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari