L’Ajuntament del Perelló presenta la nova iniciativa d’impuls del comerç local ‘El Perelló a casa’, un marketplace amb servei a domicili

L’Ajuntament del Perelló ha presentat el nou projecte impulsat des del Govern municipal, per a incentivar el consum en els comerços i l’hostaleria local i donar-los major visibilitat a través d’una plataforma de compra en línia anomenada: ‘El Perelló a casa’ que inclou un servei de repartiment a domicili dos dies per setmana: www.elperelloacasa.shop . El disseny de la plataforma en línia i de la imatge de marca del Perelló a casa ha sigut obra de Room Estudi.

La iniciativa, suposa la posada en marxa d’un marketplace, una plataforma electrònica on tots els comerços i establiment d’hostaleria adherits podran exposar i posar a la venda els productes i serveis que consideren.

Els clients podran comprar a través de la plataforma i rebran la seua comanda a casa en el cas dels productes. En la primera fase d’implantació, els establiments de serveis i hostalers no disposaran d’aqueix repartiment a domicili, sinó que els clients podran comprar-los a través de la plataforma per a després recollir-los en el local.

Durant l’estiu, l’Ajuntament assumirà el cost del repartiment de dos dies a la setmana (dimarts o dimecres a la vesprada i divendres al matí i a la vesprada). Els lliuraments es realitzaran al Perelló, Perellonet, Pouet, Els Palmeres i València ciutat. En principi, la web estarà operativa a partir del 29 de juny i el servei de repartiment començarà l’1 de juliol. L’Ajuntament del Perelló presenta la nova iniciativa d’impuls del comerç local ‘El Perelló a casa’, un marketplace amb servei a domicili

El projecte ha sigut finançat per l’Ajuntament del Perelló i ha comptat amb una subvenció de la Cambra de Comerç d’Espanya que ha triat aquesta iniciativa de comerç electrònic, atorgant-li així una ajuda econòmica de més de 16.500 euros per a la seua posada en marxa.

La presentació es va realitzar al nou Centre Cultural se situa en els antics Cinemes Avinguda, i porta el nom de doctor José Antonio Gómez Marco en memòria del metge tan benvolgut pels veïns, després d’una reforma integral que permet gaudir ja d’aquest espai.

Deixa el teu comentari