L’Ajuntament incrementarà les ajudes a autònoms amb 100.000 €

Al voltant de 1.000 empreses han demanat esta ajuda

El Ple de l’Ajuntament aprovava ahir a proposta de l’alcaldia d’augmentar la dotació d’estes ajudes amb 100.000 euros més. D’esta manera la quantia màxima de l’ajuda per a cada sol·licitant serà de 400 €, 100 € més dels que inicialment s’havien previst. Així, la dotació d’estes ajudes amb fons propis de l’Ajuntament suposa un import global màxim de 405.000 euros.

Esta setmana finalitzava el termini per a sol·licitar estes ajudes i han estat al voltant de 1.000 els comerços i negocis que han demanat esta ajuda dirigida a treballadors autònoms destinada a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira i compatible amb les ajudes de la Generalitat Valenciana publicades el passat mes d’abril. Cal destacar que només 25 d’estes ajudes s’han presentat de manera presencial, la resta han arribat de manera telemàtica mitjançant els mecanismes habilitats a la seu electrònica.

“L’objectiu és estar al costat dels nostres negocis i empreses i dinamitzar i impulsar l’economia local de manera immediata. La pròxima setmana s’iniciarà el procediment per a poder pagar esta ajuda tan prompte com siga possible”, assegura l’alcalde, Diego Gómez.

La comissió de baremació revisarà les sol·licituds i assignarà la quantia estipulada segons els requisits de les bases de la convocatòria i el nombre de sol·licituds, per a determinar la quantia per un import màxim de 400 €.

Recordem que estes ajudes tenen l’acord favorable i unànime del plenari, i també comptem amb el vistiplau de la Secretaria i la Intervenció municipals. 

Comenta la notícia