L’Ajuntament millora el carril bici de l’avinguda de la Generalitat i el que porta de la ciutat a Agriconsa

carril-bici-1Dins de la campanya de prioritzar als vianants i l’ús de la bicicleta en la ciutat, l’Ajuntament ha dut a terme les obres de recuperació del carril bici de l’avinguda de la Generalitat amb millor senyalització, més seguretat i la instal•lació del primer semàfor de bicicletes a Algemesí.

A açò s’uneix la recent millora del carril bici que ix de l’avinguda de la Generalitat i que va fins a Agriconsa, al que se li ha donat continuïtat i major seguretat en l’encreuament amb l’entrada a l’autopista.

Totes aquestes obres s’emmarquen dins del pla de noves polítiques de mobilitat urbana que implica la peatonalització d’alguns carrers i la millora de les zones reservades per al trànsit de bicicletes. Recentment es va dur a terme la millora d’aquesta zona en el parc Salvador Castell.

Per al regidor de Medi ambient i Urbanisme, Pau Montalvá, “aquesta línia de treball oberta ens porta a donar prioritat a vianants i ciclistes, al mateix temps que treballem per a millorar la seua seguretat”.

Deixa el teu comentari