L’Ajuntament realitza més de 180 actuacions de desinsectació i desratització, la major part per a combatre les panderoles

El consistori inicia ara una altra campanya de fumigació intensiva en juliol per a eliminar espais on n’hi ha major presència

Algemesí (15-7-2015). L’Ajuntament d’Algemesí ha realitzat més de 180 actuacions en altres tants carrers de la ciutat per a fer la desratització i desinsectació entre els mesos de gener fins a estos dies de juliol. La majoria de les intervencions que ha dut a terme l’empresa contractada s’han dedicat específicament a combatre les panderoles.

treballs1 treballs 2A més, s’han fet actuacions concretes en tots els centres escolars i edificis de titularitat pública de la ciutat per intentar prevenir i combatre estos insectes que, amb el calor, apareixen pels nostres carrers i cases, que són molestos i als quals cal combatre per a garantir la salubritat del municipi.

Al llarg d’estos dies té lloc una actuació massiva en diverses zones de la ciutat que coincideix en l’arribada dels mesos d’estiu, quan l’Ajuntament d’Algemesí ha intensificat els tractaments contra les panderoles, a més dels tractaments que es realitzen de forma periòdica atenent el calendari, des del mes de juliol i fins al setembre, quan una empresa especialitzada realitza tractaments específics en les zones on els veïns detecten en major freqüència este insecte.

“En este treball estem implicats tots i, gràcies a la col•laboració ciutadana, podem conéixer on hi ha algun focus sobre el qual ha d’actuar l’empresa de desinsectació. És per això que el consistori té habilitats tots els mecanismes de comunicació per a rebre les incidències puntuals”, assegura el regidor de Sanitat, Asensio García.

Segons els tècnics encarregats de les fumigacions, Algemesí té un nivell de presència equiparable a la resta de pobles de la comarca de la Ribera. Exactament la taxa estaria per davall del 25 %, un nivell acceptable per a la nostra àrea. Però el tipus del clavegueram de la ciutat afavoreix l’eixida a la superfície de les panderoles, que es fan molt més visibles que en altres poblacions.

Deixa el teu comentari