L’Ajuntament realitza més de 3.000 telefonades durant el confinament a les persones majors del municipi

Les persones majors de Picassent han rebut atenció telefònica per part del personal treballador dels Serveis Socials municipals a través del programa “Prop de tu”

Des que el passat 14 de març es declarara l’estat d’alarma a causa de la pandèmia global sanitària provocada pel Covid19, des de l’Ajuntament de Picassent i a través de la Regidoria de Benestar Social, es va posar en marxa tot un engranatge per ajudar les persones majors mitjançant el programa “Prop de tu”. Així, a través d’esta iniciativa, s’ha contactat amb més de 3.000 persones majors de 65 anys amb l’objectiu d’oferir-los acompanyament i informar-los dels recursos municipals que poden tindre al seu abast durant este temps de crisi sanitària.

A més, des d’este servei també s’ha portat a terme el repartiment a les cases de les persones que han participat enguany del taller de memòria de la Regidoria diversos materials i fitxes de treball perquè pogueren continuar realitzant les activitats previstes per al curs present.

Carles Silla, regidor de l’àrea, manifesta que, “La intensitat amb la qual hem estat i estem treballant en estos moments des dels serveis socials ens deixa molts bons resultats en quan a l’execució i també l’acollida que ens deixa esta proposta dirigida a les persones majors de Picassent”. 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari