L’Ajuntament de Sueca condiciona vials, voreres i terrenys d’aparcaments públics

L’Ajuntament de Sueca ha estat treballant en les darreres setmanes en diferents zones del casc urbà i la zona marítima per tal de condicionar l’asfaltat de vials i reparar els deterioraments de les calçades.

En concret les actuacions han tingut lloc al carrer de La Canal, l’avinguda de Vilella, l’entrada a Les Palmeres (Via Sant Roc) i avinguda de La Loteria, Bega de Mar i Motilla. A les platges de Les Palmeres i Motilla també s’han efectuat treballs de manteniment, previs a l’inici de la temporada estival, als terrenys que acullen les zones d’aparcament públic i gratuït.

El regidor d’Urbanisme i Obres, Julio Serra, ha explicat que en la majoria dels casos s’han disposat pedaços asfàltics. “Es tracta de prioritzar els recursos, per damunt de l’estètica, tot amb la garantia de la funcionalitat del resultat per a la circulació que és pràcticament la mateixa que en un asfaltat complet. En el pressupost que es disposava es podia realitzar l’actuació completa només en una de les zones, mentre que d’esta manera hem pogut intervenir i reparar les irregularitats dels vials en diferents ubicacions” ha afegit Serra.

Alhora, el consistori té previst actuar també pròximament en els desperfectes de les voreres de la platja de Les Palmeres als carrers del Riu Llucena i a un tram dels carrers Riu Montlleó, Riu Belcaide i Riu Cèrvol. Això no obstant, els treballs esperaran la finalització de l’estiu per arrancar, per tal de minimitzar l’impacte sobre la població, que es multiplica en la zona en l’època d’estiueig.
Esta pròxima actuació està valorada en vora 100.000 euros, mentre que l’Ajuntament ha invertit més de 67.000 euros en els treballs d’asfaltat realitzats.

Participació ciutadana

El titular d’Urbanisme ha recordat també que, tal i com va anunciar l’alcaldessa temps enrere en l’aprovació dels pressupostos de 2018, el consistori reserva una partida destinada a treballs d’adequació de carrers i asfaltat per obrir-los a la participació ciutadana. L’objectiu és que siguen els mateixos veïns els qui puguen decidir la prioritat de les actuacions de reparació i reposició de voreres i repavimentació de calçades.

Deixa el teu comentari