L’Alcalde d’Alaquàs reuneix al Comité Especial de Coordinació d’Emergències per a revisar les actuacions del pla municipal contra inundacions

Aquesta reunió es realitza tots els mesos de setembre amb l’objectiu de coordinar i establir el Pla Municipal d’actuació en cas de fortes pluges.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, ha reunit aquest matí el Comité Especial de Coordinació d’Emergències amb l’objectiu de revisar, coordinar i adoptar els procediments d’actuació que, en cas de ser necessaris davant l’amenaça de fortes pluges, quedarien activats de forma immediata.

En la reunió, celebrada al Saló de Plens Municipal, s’ha revisat amb deteniment el Pla Municipal d’actuació i el protocol que determina l’organizació, criteris operatius i les mesures d’intervenció que es durien a terme davant el risc d’inundacions. Per això, s’ha posat especial èmfasi en els equips que formaran part del pla així com en les infraestructures necessàries i la neteja de la xarxa de clavegueram. 

El Comité Especial de Coordinació d’Emergències està presidit per l’Alcalde d’Alaquàs i formen part d’ell una representació de totes les entitats i departaments implicats. 

Deixa el teu comentari