L’Alcalde de l’Alcúdia es reuneix amb el Secretari Autonòmic d’Educació per tractar la futura implantació de cicles formatius a l’IES Els Èvols

WhatsApp Image 2017-02-15 at 13.50.44Andreu Salom ha tingut hui l’oportunitat de parlar amb Miquel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació, sobre la històrica demanda d’un cicle formatiu per al nostre institut. L’Alcalde li ha explicat que es tracta d’una necessitat urgent perquè l’important sector industrial metall-mecànic de l’Alcúdia demana mà d’obra qualificada i a hores d’ara no existeix en la nostra comarca cap centre que oferisca cicles d’eixa branca.

L’equip de govern de l’Ajuntament ha fet un gran esforç en l’àmbit de l’educació perquè s’ha considerat fonamental la formació dels nostres joves per a la construcció d’un futur millor. I, tal i com ha comentat l’Alcalde, la concreció pràctica d’eixe esforç és la preparació de treballadors especialitzats perquè puguen formar part de les empreses locals.

Miquel Soler li ha manifestat a Salom que ara sí s’està en el bon camí per obtindre el cicle formatiu per a l’IES de l’Alcúdia i ha valorat molt positivament les gestions realitzades.

Deixa el teu comentari