L’Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, confirma l’èxit de la XIII Edició de la Fira Agrícola i de Comerç

IMG_015402-05-2016.Encara que durant les primeres hores i el migdia del dissabte la climatologia no va acompanyar massa, la veritat és que la XIII Fira Agrícola i de Comerç ha suposat un nou èxit quant a expositors participants -més de mig centenar- i visitants.

La inauguració va tindre lloc el divendres a la vesprada i va comptar amb la participació institucional del Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, així com la diputada en les Corts pel PSPV, María Such.

Francesc Romeu, Vice.Secretari General del PSPV, i Regina Campos , regidora de Montserrat i Presidenta de FADEMUR, també van voler estar presents junt als representants de les principals associacions i entitats locals, i alcaldes i regidors d’Alboraig, Macastre o El Perelló.

Tant el dissabte com a diumenge el recinte integrat per la Plaça Vicent Ribes, Plaza de la Constitució i els carrers Metge Muñoz, Ramón y Cajal i Av. Corts Valencianes s’han convertit en rius de gent interessant-se per les ofertes dels comerços locals, els vivers, els productes autòctons i tot tipus de maquinària agrícola.

També han ocupat el seu espai els concessionaris de cotxes i venedors ambulants que tots els anys acudeixen fidels a la cita turisana.

L’Alcalde de la localitat, Eugenio Fortaña, es mostrada satisfet al tancament d’aquesta edició “perquè no solament hem mantingut la variada oferta que existia sinó que hem augmentat la presència de l’àmbit agrícola, que és el vertader motiu pel qual es va organitzar en el seu moment aquesta fira”.

Fortaña ha manifestat el seu agraïment a tots els expositors, “tant als nous com als veterans, per la seua confiança en aquesta cita i concretament a les cases de maquinària agrícola per a les quals suposa un esforç especial poder assistir”.

IMG_0317Per altra banda, el Regidor de Comerç, Ivan Picó, destaca també les diferents activitats que s’han desenvolupat al llarg dels tres dies com l’animació de carrer a càrrec de la Batuclown o el maridatge realitzat en la casa museu en col·laboració amb La Baronia i Dulces Filiberto. “Va ser un èxit d’assistència i tota una experiència per als sentits que per primera vegada s’ha realitzat a Turís i que tenim la intenció de repetir l’any que ve”.

La col·laboració d’associacions com les Mestresses de casa i l’Agrupació Cultural mitjançant el repartiment d’orxata als assistents és un aspecte que també contribueix a fer més atractiu el passeig per la fira.

Deixa el teu comentari