L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha participat hui en la recepció a l’equip d’hoquei CD Giner de los Ríos

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha participat hui en la recepció a l’equip d’hoquei CD Giner de los Ríos amb motiu del seu ascens a Divisió d’Honor. Durant esta recepció, que s’ha celebrat a l’Hemicicle municipal, el primer edil ha celebrat este “èxit esportiu”, “un exemple de constància i superació”, i ha agraït “l’exemple saludable” de les persones que practiquen un esport. Així, ha afegit, “és un plaer comprovar que des de molt diverses disciplines cada vegada hi ha més gent i més projectes amb uns resultats també cada vegada més espectaculars. Esteu nodrint València amb un treball que ens fa millors com a societat”.

L’alcalde ha destacat la trajectòria del projecte del Giner de los Ríos, “que ha sigut impressionant des dels seus inicis fa ja quasi tres dècades”, però ha posat el seu èmfasi en “l’exemple que són per a moltes i molts joves”. “En temps convulsos també ens hem d’aferrar a allò que ens fa millors com a ciutat i com a persones i la vostra trajectòria, el vostre èxit, n’és un clar exemple”.

Deixa el teu comentari