L’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de platges, Giuseppe Grezzi, visiten la seu de Salvament Marítim de Creu Roja en Pinedo

L’alcalde, Joan Ribó, i el regidor de platges, Giuseppe Grezzi, han visitat aquest matí la seu de Salvament Marítim de Creu Roja en Pinedo. Els representants de l’Ajuntament han sigut rebuts per Juan José Collado, delegat provincial de Creu Roja Espanyola a València, Nieves Déu, presidenta local de Creu Roja Espanyola a València i Pedro Redón, vicepresident local de Creu Roja Espanyola a València.

Durant 2020, Creu Roja s’encarregarà de prestar el servei de Socorrisme i Vigilància a les platges de València. Per això, l’alcalde de València i el regidor de platges han volgut presenciar de primer mà com s’organitza aquest dispositiu des de la seu de Salvament Marítim en Pinedo.

A més, l’alcalde ha reconegut també la labor humanitària de Creu Roja a València per a ajudar a les persones més vulnerables enfront del COVID-19. Per a això, l’organització va posar en marxa el Pla Creu Roja Respon al març, la mobilització més important de la història de Creu Roja Espanyola que s’ampliarà fins a finals d’any.

Deixa el teu comentari