L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit este dijous amb el secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit este dijous amb el secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, amb qui ha tractat sobre la participació dels ajuntaments en la gestió dels fons europeus de cara a la recuperació i impuls socioeconòmic i sanitari de les ciutats després de la crisi per la pandèmia de covid-19.

Tal com ha manifestat l’alcalde, «des de 2015, València s’ha fixat com a prioritat la recerca i gestió de fons europeus. Som una ciutat europea i europeista, i els nostres projectes s’avenen amb els criteris de sostenibilitat, innovació i justícia social». «Per això vull que l’Ajuntament insistisca encara més en les possibilitats econòmiques i de modernització que ens ofereixen les institucions comunitàries», ha subratllat Ribó.

La reunió ha comptat amb la participació del regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, així com del director general de Coordinació de l’Acció de Govern de Presidència de la Generalitat, Juan Ángel Poyatos; i del director general de Fons Europeus de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, Andreu Iranzo.

Deixa el teu comentari