L’alcalde i la regidora de Sanitat d’Alzira demanen una reunió amb la Direcció de Ribera Salut

ALZIRA-ajuntamentDes de l’Ajuntament d’Alzira, lamentem el fet ocorregut divendres per la nit, quan el servei d’urgències del Centre de Salut Integral es va quedar sense personal sanitari durant més d’una hora. Ens consta que no és un fet aïllat i, per això, l’alcalde i la regidora de Sanitat han demanat una reunió amb la Direcció de Ribera Salut per a exigir que es dote de més personal sanitari el servei d’urgències de la nit, ja que, quan es va inaugurar este centre, comptava amb dos metges i dos infermers; per tant, el servei estava cobert en tot moment i es podia atendre als domicilis.

Fa uns anys, la Direcció de l’Hospital va decidir retallar en personal, sense tindre en compte la població que ha d’atendre el citat servei. El mateix va passar amb l’ambulància de suport bàsic que tenia base a Alzira, i que es va decidir suprimir; per açò últim, també es demanarà a Ribera Salut que una ambulància de suport bàsic (SVB) torne a tindre base a l’Hospital de la Ribera de manera permanent.

A més, l’Ajuntament d’Alzira demanarà a  la Conselleria de Sanitat que, de manera urgent, nomene el comissionat o comissionada del Departament de Salut de la Ribera.

 

 

Alzira, 16 de setembre de 2015

 

 

Deixa el teu comentari