L’alcaldessa es reunirà amb els veïns de la població per a escoltar les seues necessitats i propostes de millora

L'alcaldessa t'escoltaCarlet (14-07-2015).-L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, va a encetar una ronda de contactes en els distints barris de la ciutat per tal d’escoltar els veïns, conéixer les seues necessitats i propostes de millora per al seu espai més pròxim de convivència.

Davall el lema ‘L’alcaldessa t’escolta’, Ortega es reunirà amb els veïns en un lloc establert per tal que li facen arribar totes les seues inquietuds i establir les línies d’actuació del seu govern tenint en compte la opinió dels ciutadans.

La primera reunió es realitzarà el pròxim divendres 17 de juliol al Bar Olivero que reunirà veïns del barri del Cortijo, a l’entrada nord de la població. Està previst que la següent pressa de contacte es realitze a la Residència de la Tercera Edat.

D’esta manera, l’Ajuntament s’aproparà als distints nuclis de la localitat i atendrà in situ les qüestions que la ciutadania plantege en relació a qualsevol de les àrees municipals.

Al respecte, M. Josep Ortega, ha indicat que amb esta iniciativa es dóna veu als veïns i s’aconseguix una major participació ciutadana. ‘Atendré les preguntes que em plantegen els carletins, els escoltaré i establiré un diàleg per a poder donar resposta els dubtes, propostes o suggeriments que em vulguen fer arribar.’- ha indicat l’alcaldessa de Carlet.

Deixa el teu comentari