L’Alcúdia festejarà l’Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto el divendres 11 de setembre

Entra Mare Déu Entrà de la Mare de Déu, Revetlla disfressesEl dissabte 12 per la nit tindrà lloc la tradicional Revetla de DisfressesEls actes suspesos per la pluja els passats dies es realitzaran durant aquest cap de setmana.El divendres 11 de setembre, l’Alcúdia celebra la tradicional Entrà de la Mare de  Déu de l’Oreto, patrona del poble. El festeig començarà a les 7 de la vesprada a l’Hort de Manus i finalitzarà a la Plaça del País Valencià on els personatges del Pregoner, el Pelegrí de Montagut i Maria, interpretats per Joaquín Porta Torró, Sergio García Martínez i Alba Porta Millo, respectivament, realitzaran l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge on recitaran els tradicionals parlaments escrits per Inocenci Signes, i que cada any, des de 1955 emocionen a tots els alcudians i alcudianes.

La cercavila estarà acompanyada també per diversos grups locals com “els cabuts i gegants”,  comparses de “Pastorets”, “Els Negrets”, “tabalers i dolçainers”, “Carxofa”,  “Els tornejants i Dansadors”, “Arquets” i els grups de dansa, entre d’altres. A més a més d’alguns alumnes del col·legi Sant Andreu que actuaran com porta-penons.

A partir de la mitjanit, es portarà a cap una de les festes més esperades de la setmana tant pels grans com pels menuts. La gent es reunirà a la Plaça Tirant lo Blanch amb les seues disfresses per a celebrar la Revetlla de disfresses, que estarà amenitzada per l’Orquestra Platino. Les colles podran optar al premi a la millor disfressa. Després de l’orquestra es podrà gaudir de música amb molt de ritme a la mateixa plaça,  amb una Macrodiscomòbil que durarà fins la matinada.

 

This slideshow requires JavaScript.

Deixa el teu comentari