L’Alcúdia ha destinat 460.000 euros a inversions del pressupost de 2016

 En marxa la redacció dels projectes del Pla Provincial d’Obres i Serveis

Un total de 7 inversions són el resultat de la votació dels veïns a través dels Pressuposts Participatius

1-6Dels 460.000 euros d’inversions reals de l’Ajuntament de l’Alcúdia un total de 186.000 euros corresponen al Pla Provincial d’Obres i Serveis, que compren 5 actuacions distintes, que es troben en fase de redacció de projectes i que s’iniciaran a finals d’aquest any.

Entre aquests projectes cal destacar la remodelació de l’edifici de l’Ajuntament amb un actuació de 80.000 euros que busca un millor aprofitament de l’espai de l’edifici de l’Ajuntament i una millora de les instal·lacions de la Policia Municipal. Les altres 4 actuacions corresponen a obres aprovades pels veïns i veïnes de l’Alcúdia en el procés “L’Alcúdia decideix” de pressuposts participatius que va tindre lloc a finals de l’any passat.

D’aquesta maner 42.000 euros es destinaran a obres de millora i condicionament del parc del riu Magre i senda del riu, 31.000 euros a l’adaptació de voreres per millorar l’accessibilitat, altres 31.000 euros aniran destinats a l’adequació de dos zones per a gossos i 18.000 euros a obres de millora de l’accessibilitat al pavelló poliesportiu amb ampliació de la vorera.

A més d’aquestes inversions incloses en el PPOS, l’Ajuntament ha pressupostat 3 actuacions més dels pressuposts participatius, com són la millora del túnel d’accés al Col·legi Heretats amb 26.000 euros, obra ja realitzada, la instal·lació de panells informatius, amb 5.000 euros, i condicionament de parcel·les de cultius per a la pròxima creació d’un Banc de Terres.

L’Ajuntament ha destinat 100.000 euros del capítol d’inversions al Pla d’Ocupació, que en el que va d’any, ja ha donat treball a més de 60 persones desocupades de l’Alcúdia. Igualment es va aprovar la construcció d’un grup de nínxols al cementeri, la primera fase de la qual ja està realitzada, així com distintes actuacions com la construcció de passos sobreelevats.

A hores d’ara, l’equip de govern està preparant els pressuposts participatius per a 2017, amb la intenció de destinar el 50% de les inversions previstes a la decisió dels veïns i veïnes entre les distintes propostes realitzades.

Deixa el teu comentari