L’Alcúdia ha eixit al carrer per rebre a la Mare de Déu de l’Oreto

Com cada any la tradicional entrà de la Mare de Déu de l’Oreto ha sigut un èxit de participació. L’eixida va ser des de l’Hort de Manus i enguany ha estrenat Consell Sectorial

Tabaleters, i dolçainers, Banderoles, Cabuts i Gegants, Vetes, Pastorets, Negrets, Carxofa, Tornejants i Dansadors, Arquets, Grups de Dansa, acompanyaren el carro de bous amb la Mare de Déu de l’Oreto que com cada any el seu portador era Agustí Machí.

En arribar la Mare de Déu a la plaça del País Valencià va tindre lloc l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge al poble, amb els tradicionals parlaments escrits a càrrec de maría que este any ha sigut Mª Teresa Torró, el Peregrí va ser Andrés Mandramany i Agustí Torró va ser el Pregoner.

En estos tipus d’actes és important mantenir la seguretat dels veïns i visitants.

La imatge de la Mare de Déu va ser traslladada per l’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom i el rector de la parròquia a l’Església, on va tindre lloc l’ofrena i es cantaren els Gojos i així acabà l’acte més tradicional i esperat pels veïns de l’Alcúdia cada any, un acte que enguany, respectant la tradició, també ens ha dut novetats.

Deixa el teu comentari