L’Alcúdia inaugurà ahir l’exposició Política Interna d’Adrià Pina

El dissabte 3 tindrà lloc la Carrera Solidaria contra el Càncer i la Revetlla de disfresses.

IMG_69760Ahir, amb una assistència massiva de públic, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, es va inaugurar la magnífica exposició Política Interna, una col·lecció de pintures d’Adrià Pina on l’artista alcudià fa una crítica de la corrupció política actual. Les notícies aparegudes en les periòdics formen part del tapís d’unes obres que reflecteixen objectes quotidians com colors de fusta, pots de pintura i llaunes de conserva. L’exposició es podrà veure fins el dia 30 de setembre.

IMG_3588D’altra banda, demà dissabte 3 de setembre tindrà lloc la Carrera Solidaria contra el Càncer que tindrà l’eixida a l’avinguda Antoni Almela. Aquesta és una iniciativa de la Associació Local contra el Càncer, amb la col·laboració del Club d’Atletisme de l’Alcúdia que busca que busca conscienciar pel que fa a la prevenció d’aquesta malaltia. Per a aquesta edició, s’espera que participen vora 2.800 corredors en les diferents proves. Les activitats començaran a partir de les 5.30 de la vesprada amb una festa infantil amb jocs. En acabar, a les 6, començarà la carrera infantil, a les 6:30 la marxa i, cap a les 7.30, la carrera d’adults.

0Ja a mitjanit, a la Plaça Tirant lo Blanch, l’Alcúdia viurà la seua Revetlla de Disfresses que aquest any estarà amenitzada per les cançons de l’Orquestra la Fúria i la veu de l’alcudiana Sabina Moyano. A partir de les 2 de la matinada, els Festers i les Festeres’17 “A foc seguit” seran els encarregats de lliurar els premis a les millors disfresses. En acabar l’orquestra, hi haurà una discomòbil fins la matinada.

Al llarg del dia també hi haurà una recollida solidària d’aliments organitzada pel Banc d’Aliments de l’Alcúdia, un gran esmorzar popular a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius i la Mostra Infantil de Dansa del Grup de Dansa de l’Alcúdia.

Deixa el teu comentari