L’Alcúdia-Maristes represa la competició guanyant al CH Picassent després d’una gran resposta en la segona part (25-27)

Després de dues jornades d’aturada per incidències ocasionades per la Covid-19, el l’Alcúdia-Maristes va tornar a la competició i ho va fer guanyant a domicili en la pista del CH Picassent, després d’un partit igualat que es va decidir per detalls després d’una bona segona part del conjunt riberenc, que va acabar l’envit amb més força física i va poder emportar-se una victòria molt important. En els primers trenta minuts de joc la tònica dominant va ser la igualtat. Tots dos equips mostraven sobre la pista una actitud molt bona plantejant un partit bonic i un continu intercanvi de colps. Solament en els minuts finals de la primera contesa, el conjunt riberenc baixava alguna cosa la intensitat i, aprofitant-se d’això, les locals aconseguien posar-se per davant en el marcador quan faltaven deu minuts per a arribar a l’equador del partit. No obstant això, les xiques de Xavi Cucarella aconseguien, amb uns bons minuts finals, revertir la situació i empatar la trobada.

Amb marcador de 11-11 s’arribaria al final dels primers 30 minuts de joc a Picassent.

Després de la festa, l’Alcúdia-Maristes veia com el Picassent es tornava a posar per davant en el marcador gràcies a un bon inici anotador per part de les locals. No obstant això, a poc a poc, l’elenc de Xavi Cucarella aconseguia imposar un ritme alt en intensitat i encert anotador. Davant aquesta pujada de nivell, el Picassent patia més i va anar a remolc durant bona part de la segona meitat, intentant contrarestar el gran desplegue visitant. Al final, les de Xavi Cucarella van guanyar el partit per dos gols, anant de menys a més (25-27). Amb aquesta victòria, l’Alcúdia-Maristes segueix en la bona línia amb 3 partits guanyats de 3 disputats i amb 6 punts en el caseller. La pròxima jornada rebran al Llevant UDBM com a locals.

CH Picassent 25-27 L’Alcúdia-Maristes

CH Picassent – Inés Palau, Inés López, Tamara Muñoz (3), Paula Vives, Olga García (3), Zaida Bonet (1), Carla Garci, Marta Romaguera (6), María Teresa Arraez, Andrea Fernández, Mihaela Alexandra (2), Sara Marchante, Laia Martorell, Noelia Marco (3), Celia Martínez (7)
Entrenador: Basilio Sánchez

L’Alcúdia-Maristes – Teresa Bosch, Ana Gil, Eva Piera (1), Beatriz Rumbau (5), Raquel Bravo, Beatriz Lacalle (1), Cristina Rumbau (7), Carmen Muñoz, Núria Magraner (5), Inés Mora, Cristina Ghinita (1), Laura Iglesias (3), María Belén Fernández i Alba Bastida (4)
Entrenador: Xavi Cucarella

Parcials cada cinc minuts: 1-2; 4-4; 6-5; 9-6; 10-8; 11-11 (descans); 13-11; 15-17; 17-19; 20-22; 22-26; 25-27 (final).
Àrbitre: Héctor Fraile
Estadi: Pavelló Municipal Picassent