L’Alcúdia supera els 3.000 participants a la Run Càncer 2019

Més de 3.000 persones es donaren cita contra el càncer a l’Alcúdia que se supera de nou a la Carrera i Marxa 2019 amb la xifra de 3.207 participants. Els 16.035€ recaptats amb les inscripcions es destinaran íntegrament a financiar projectes d’investigació contra esta terrible malaltia.

El circuit Run – Càncer València encetava ahir diumenge el mes de setembre a l’Alcúdia, que celebrava la 5a edició de la Carrera i Marxa contra el càncer que organitza cada any amb les Festes Patronals la junta local de l’Associació Espanyola contra el càncer.

Una cita esportiva i solidària amb diferents categories i modalitats, amb carrera competitiva i marxa no competitiva, que destina íntegrament la recaptació de les inscripcions a projectes d’investigació contra el càncer.

El passat mes de juliol, a la presentació oficial de l’esdeveniment, l’alcalde Andreu Salom va llançar el repte a la població de superar els 3.000 participants de l’edició anterior i la resposta, com de costum, ha sigut massiva: 3.207 inscrits que han sumat un total de 16.035€ per a la lluita contra el càncer. 

L’avinguda Antoni Almela es trobava de nou plena de gom a gom de persones de totes les edats marxant per una causa solidària.

Des de la Junta local de l’AECC l’Alcúdia volen destacar el seu sincer agraïment per l’enorme resposta de la gent, per la seua implicació. Agraïr a tots i cadascun la seua participació, que és la que fa possible que esta carrera siga cada dia un poc més gran, la que fa possible la investigació contra el càncer i la que fa possible que un esdeveniment solidari es convertisca en una festa. 

A més de per als participants, agraïment també per a les entitats i associacions locals implicades que fan possible este dia, tant als patrocinadors, com l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Fundació Caixa rural, Paiarrop, Grupo Rex, Casa Colom, Salut animal, Carnisseria Orce, Videca, Assessoria Peñarrocha i l’Alcúdia Qualitat, que ha col·laborat amb les bosses per als corredors, com als col·laboradors com el Club d’atletisme de l’Alcúdia, Esport al carrer, perruqueria Carmen Martínez, Dimonis Enroscats, Colla la Rosca, Creu Roja, Protecció civil, amb una menció especial per a la colla “Festers 2 mil x hora”, que s’han encarregat de repartir les bosses del corredor als més de tres mil participants.

A la vessant competitiva del circuit Run – Càncer València, la classificació general absoluta ha comptat amb alcudians i alcudianes al pòdium. En categoria masculina, Javier Mozos Martín va quedar en primer lloc, seguit de Víctor Martínez Richart i d’Àlex Vidal Sánchez, i a la femenina, la campiona va ser Oreto Martínez Caballero, seguida d’Oreto Costa Llorca i de Paula Sáez García. 

Deixa el teu comentari