L’Alcúdia suspén la Fira Gastronòmica i el Concurs de Putxero

La Fira Gastronòmica estava programada del dia 8 fins al 12 d’octubre i el concurs per al dia 5

Per motiu de la situació extraordinària que vivim davant la pandèmia de la Covid-19 l’Ajuntament de l’Alcúdia ha pres la difícil decisió de suspendre la Fira Gastronòmica i el concurs de Putxero i postres de Kaki de la Ribera que estaven programats per al mes d’octubre. 

L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu salom i el regidor de Fira Gastronòmica, Ruben Grau, es van reunir amb els representants de l’Associació Fira Gastronòmica, acordant unànimement la suspensió dels citats actes. La Fira Gastronòmica estava programada del dia 8 fins al 12 d’octubre i el concurs per al dia 5. 

La Fira Gastronòmica comporta actes multitudinaris que són incompatibles tant amb la situació actual com futura a curt termini segons totes les indicacions de les autoritats.

La fira  i el concurs de putxero són una fita festiva clau del municipi i un moviment econòmic important. 

Es van plantejar poder fer una fira virtual, però finalment faran alguna actuació a través de la pàgina web http://www.firagastronomica.org/ 

Des de l’Associació Fira Gastronòmica  agraeixen  la comprensió i suport de la ciutadania i continuaran treballant perquè el pròxim any es puga celebrar la Fira Gastronòmica de 2021 que totes les alcudianes i alcudians mereixen.

Deixa el teu comentari