L’almussafeny Rafael García aconsegueix l’or en la XII Copa d’Espanya de Compak Sporting

El seu company del Club de Caçadors El Perdigó, Santiago Pastor, es va penjar la medalla de plata en la mateixa categoria

En l’esdeveniment, que es va celebrar els dies 16 i 17 de març a la Pobla de Vallbona, van participar 160 tiradors d’11 nacionalitats

El Club de Caçadors El Perdigó d’Almussafes brilla en la XII Copa d’Espanya de Compak Sporting. El torneig, considerat Gran Premi Internacional d’Espanya i celebrat en les instal·lacions de La Pobla de Vallbona els dies 16 i 17 de març, va concloure amb dues destacades posicions per als participants de l’entitat.

Rafael García, subcampió del món de Compak Sporting en 2017, va aconseguir l’or en categoria sènior després d’aconseguir 181 encerts durant el seu exercici. Per part seua, Santiago Pastor es va quedar a tan sols un punt del seu company, aconseguint la segona plaça en aquesta mateixa categoria.

La trobada, que va reunir 160 tiradors d’11 nacionalitats diferents, serveix, al costat del Campionat d’Espanya, per a seleccionar a l’equip nacional que representarà al nostre país en el Campionat del Món d’aquesta disciplina esportiva, un esdeveniment que se celebrarà el pròxim mes d’agost a Hongria.