L’almussafeny Teo Rosaleny, actual campió autonòmic de Kick Boxing

El jove ha participat en el campionat nacional de 2016, celebrat a Sevilla

El seu pròxim objectiu serà aconseguir el primer Dan de cinturó negre

teo-rosaleny2Almussafes, a 14 d’octubre del 2016. L’esportista almussafeny Teo Rosaleny no deixa de collir èxits. El passat 5 de març es va alçar com a campió autonòmic en la modalitat de Kick Light durant la competició celebrada en la localitat de Benifaió, en la que Rosaleny va obtindre la victòria en els dos combats disputats sobre el tatami. A més, el jove va superar el procés de selecció per al campionat nacional de Sevilla i va ser triat per a participar com un dels millors esportistes del país en l’especialitat de Kick Boxing. Durant el torneig, que va tindre lloc en el pavelló d’Ama’t a finals d’abril, Rosaleny va competir contra el dos vegades campió nacional i va destacar entre els 370 participants.

L’Ajuntament de Sevilla, junt amb la Federació Espanyola de Kick Boxing, van organitzar el Campionat d’Espanya en un esdeveniment que va aconseguir reunir a 17 comunitats autònomes.

L’evolució de Teo Rosaleny és el resultat de tota una vida d’esforç, il•lusió, lluita, entrenament i superació. L’esportista almussafeny ha tingut una trajectòria brillant des que el seu somni de la infància va començar a convertir-se en realitat. Des de fa tres anys, Rosaleny practica Kick Boxing en el gimnàs Pumping Iron de Benifaió. A més, el jove pertany al K1 Fighters Club, una entitat que va arrancar el seu camí en 2014 amb tres delegacions en les localitats d’Alcàntera del Xúquer, Benifaió i Aldaia. Des de xicotet, Rosaleny practica judo i és un gran aficionat a l’esport i a les pel•lícules d’arts marcials protagonitzades, entre altres professionals, per Jean-Claude Van Damme.

Tres anys d’èxits importants
Des de 2013, la carrera esportiva de Rosaleny ha anat vent en popa. Eixe any es va fer soci del club K1 i va participar en la seua primera competició, un premi interclubs disputat a Guadassuar. Tan sols uns mesos després, en 2014, l’almussafeny va passar a competir en el primer trofeu de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana, celebrat a Xàbia. Va ser en eixe moment quan va decidir fer un pas més.

D’esta manera, Rosaleny va treballar per a convertir-se en un autèntic professional i va començar una dieta molt estricta, acompanyada d’una combinació d’atletisme, musculació i intensos entrenaments en Pumping Iron. Posteriorment, va patir una lesió de què s’ha recuperat per complet enguany. Preparat tant física com emocionalment, el jove va tornar a participar en el campionat autonòmic de Benifaió, proclamant-se guanyador en la modalitat de Kick Light al març.

Després d’alçar-se com un dels millors esportistes de la Comunitat Valenciana i superar l’esgotador procés de selecció que li va portar fins al campionat nacional de Sevilla, Rosaleny és actualment un dels grans competidors del país. Optimista i decidit, encara que ja posseïx el cinturó marró en el seu estil, la pròxima meta de l’almussafeny és guanyar el cinturó negre primer Dan.

Deixa el teu comentari